/////////////

ALARCO STORE Φίλτρα Νερού: Αντιπρόσωπος Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας Δήμας Κώστας & ΥΙΟΙ ΟΕ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ;

Τα αποθέματα καθαρού επιφανειακού νερού από λίμνες, ποτάμια και ρέματα είναι πολύ λίγα, ενώ η κακή διαχείριση και η ρύπανσή τους από τον άνθρωπο κάνει ένα πολύτιμο κοινωνικό αγαθό να μετατρέπεται σε απόβλητο.

Το 80% του πληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών υποφέρει από ασθένειες που συνδέονται  με το νερό, ενώ 3 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο εξαιτίας της κακής ποιότητας νερού που καταναλώνουν. Οι άνθρωποι που στερούνται πρόσβασης σε βελτιωμένες εγκαταστάσεις υγιεινής υπολογίζονται σε 2,6 δισεκατομμύρια, δηλαδή δύο στους πέντε. Υπολογίζεται ότι ο  αριθμός αυτός μπορεί να ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια στα επόμενα 20 έτη.

Σήμερα το νερό προέρχεται από τεχνητές λίμνες και ποτάμια και έναν κατεστραμμένο υδροφόρο ορίζοντα από βιολογικά απόβλητα, χημικά λιπάσματα, εντομοκτόνα, φυτοφάρμακα και ένα σωρό άλλες ουσίες.

Η αδιαφορία όλων μας και η αλόγιστη χρήση χημικών των εργοστασίων που πετάνε τοξικά και χημικά απόβλητα οπουδήποτε, έχουν καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας.

Να τονίσουμε πως όλες οι μέθοδοι καθαρισμού του νερού που προτείνουμε (όπως τα φίλτρα αιωρημάτων, ο ενεργός βακτηριοστατικός άνθρακας, η λυχνία UV ή η αντίστροφη όσμωση), είναι απόλυτα φυσικές μέθοδοι. Δεν υπάρχει καμία χημική προσθήκη. Τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσουμε στο νερό, βάσει της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών, κατατάσσονται σε 6 κατηγορίες. Κάθε «πρόβλημα» στο νερό, από αυτές τις 6 κατηγορίες, αντιστοιχίζεται ουσιαστικά σ’ ένα τύπο αδιάλυτων σωματιδίων, σχεδόν πάντα αόρατα για το ανθρώπινο μάτι. Ανάλογα τώρα με τους τύπους αδιάλυτων σωματιδίων που υπάρχουν στο νερό μας προτείνεται και το αντίστοιχο φίλτρο. Για παράδειγμα για να αντιμετωπίσει κανείς νερό με πολλά άλατα χρειάζεται φίλτρο αντίστροφης όσμωσης καθώς τα ανθρακικά φίλτρα δεν τα κρατούν. Από την άλλη μεριά αν το πρόβλημα στο νερό μας είναι για παράδειγμα το χλώριο, η άσχημη οσμή, οι οργανικές ενώσεις του άνθρακα ή οι ίνες αμιάντου τότε ένα φίλτρο άνθρακα θα κάνει άψογα τη δουλειά του (αρκεί βέβαια ο άνθρακας να είναι εξαιρετικής ποιότητας). Αν πάλι στην τελευταία περίπτωση προσθέσουμε και μικρόβια τότε θα χρειαστεί σίγουρα και λυχνία αποστείρωσης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της STUDIOLIFE είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες λύσεις για θέματα που αφορούν στον καθαρισμό του νερού.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ALARCO;

Τα φίλτρα νερού Alarco είναι σχεδιασμένα με εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο καθαρισμού νερού. Η τεχνογνωσία και η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρία, την οδήγησαν στη δημιουργία μιας γκάμας προϊόντων που δίνουν λύσεις κατάλληλες για κάθε πρόβλημα νερού. Μεγάλη σημασία έχει δωθεί στην χρήση έξυπνων και καινοτόμων λύσεων οι οποίες τις περισσότερες φορές συνοδεύονται από κατοχύρωση πνευματικής ιδιοκτησίας (πατέντες).

Γι’ αυτό και μπορούμε με σιγουριά να προτείνουμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις ακόμα και για τις πιο δύσκολες ποιότητες νερού. π.χ. Νερό με άλατα, βαρέα μέταλλα, νιτρώδη, νιτρικά κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν όλα τα φίλτρα για όλες τις ποιότητες νερού.

Γι’ αυτό έχοντας σαν οδηγό όχι μόνο την εμπειρία αλλά και το ήθος μας, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα που τυχόν προκύπτει σε κάθε περιοχή.

Λύσεις οικονομικές, με σεβασμό στην ανάγκη κάθε οικογένειας να έχει καθαρό νερό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗ
STUDIOLIFE-ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ALARCO KΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΑ ;

ΣΤΗ STUDIO LIFE ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

- Λύσεις οικονομικές

- Λύσεις σωστές γιατί διαθέτουμε τη γνώση

- Ειλικρίνεια και συνέπεια στα λεγόμενά μας

- Εξειδικευμένο, έμπειρο τεχνικό προσωπικό

- Αρτια εκπαιδευμένο προσωπικό υποστήριξης (τηλεφωνικό κέντρο, πωλήσεις, λογιστήριο)

- Αμεση ανταπόκριση (service)

- Εξυπηρέτηση κατ΄οίκον με ελάχιστο κόστος

- Λύσεις για όλες τις ποιότητες νερού

- Τηλεφωνικό κέντρο με ανθρώπινο δυναμικό (και όχι έναν άψυχο τηλεφωνητή) καθημερινά εκτός ΣΚ από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

- Σταθερή πολιτική

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα φίλτρα νερού, που το αποτέλεσμά τους εξαρτάται από τη μέθοδο που χρησιμοποιεί κάθε συσκευή για να φιλτράρει το νερό.

Δεν είναι αποτελεσματικά όλα τα φίλτρα σε όλα τα προβλήματα που τυχόν εμφανίζονται στο νερό.

Για το λόγο αυτό θα χαρούμε να απευθυνθείτε στο ειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία μας, και παρέα (μαζί) να βρούμε την ιδανικότερη λύση, για να πίνετε εσείς και η οικογένειά σας πάντα και όχι ευκαιριακά καθαρό νερο.

Διαβεβαιώνουμε ότι οι λύσεις που προτείνουμε είναι μόνιμες και 100% αποτελεσματικές.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Β ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ

ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


Εγκαινιάστηκε σήμερα, Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, το νέο κατάστημα του Κώστα Δήμα & Υιοί ΟΕ που βρίσκεται στον β’ παραλιακό στα Νέα Στύρα με τα φίλτρα νερού ALARCO.

Ο Κώστας Δήμας είναι γενικός αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας των φίλτρων νερού ALARCO.

Πολλοί συμπατριώτες μας από την ευρύτερη περιοχή των Στύρων μα και από την Κάρυστο και το Μαρμάρι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κώστα Δήμα στα εγκαίνια του νέου του καταστήματος και τίμησαν τον ίδιο και την οικογένειά του με την παρουσία τους θέλοντας να τους ευχηθούν Καλές Δουλειές αλλά και να ενημερωθούν για τις ιδιότητες των φίλτρων νερού ALARCO.

Οι οικοδεσπότες τέλος, είχαν ετοιμάσει για τους καλεσμένους έναν πλούσιο μπουφέ με εδέσματα που δοκίμασαν όλοι.

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Τα φίλτρα νερού ALARCO και τον Αντιπρόσωπο τους, Κώστα Δήμα, στην Κεντρική και Νότια Εύβοια σας τα έχουμε παρουσιάσει από τη σελίδα μας.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε και τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου στο νερό που παράγουν τα φίλτρα ALARCO,  που έκανε συμπατριώτης μας στέλνοντας δείγμα του νερού στο χημείο.

Τα αποτελέσματα δείχνουν πως το νερό που παράγουν τα φίλτρα ALARCO είναι ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε κάθε οικογένεια.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΠΡΟΒΟΛΗ: neastyranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: