Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύρων δεν κάνει μόνο δυνατά πανηγύρια αλλά και ... όμορφα έργα (photos)


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

1.6.18

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύρων δεν κάνει μόνο δυνατά πανηγύρια αλλά και ... όμορφα έργα (photos)


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύρων, είναι ένας από τους δραστήριους συλλόγους της περιοχής μας και επικεντρώνει τις δραστηριότητες του με γνώμονα την αναβίωση και διατήρηση παλαιών εθίμων που σκοπό έχουν το αναλλοίωτο πέρασμά τους στις επόμενες γενιές και κατά συνέπεια την ανάδειξη και προβολή του τόπου μας στους επισκέπτες.
Για τον σκοπό αυτό ο σύλλογος μόλις προ λίγων ημερών διοργάνωσε και αναβίωσε το πατροπαράδοτο πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στο φερώνυμο εκκλησάκι των Στύρων.
Όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και φέτος το πανηγύρι αυτό είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Επίσης, δια μέσου της σελίδας μας ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στύρων, Κωνσταντίνος Σάκκας και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν αρχικά, τον κόσμο που τίμησε με την μεγάλη συμμετοχή του και φέτος το πανηγύρι της Αγίας Τριάδος καθώς επίσης και όσους δούλεψαν και κοπίασαν για να συνδράμουν με την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση αυτής της  πολιτιστικής εκδήλωσης.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Στύρων στον Αντιδήμαρχο της ΔΕ Στυρέων Γιάννη Γκεμίση, γιατί ακόμη μια φορά στάθηκε και στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου παρέχοντάς του βοήθεια όπου του ζητηθεί.
*Με τις φωτογραφίες που έχετε την δυνατότητα να δείτε πιο κάτω θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε για να γίνουν γνωστά κάποια έργα που έχει κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύρων στον αύλειο χώρο και γενικά σε όλη την περιοχή της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας με χρήματα που συγκεντρώνει από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει έτσι ώστε η Αγία Τριάδα να φτάσει να έχει αυτό τον ομολογουμένως, πανέμορφο χώρο τόσο στην διαμονή, αλλά και στην πρόσβαση των προσκυνητών της.
**Τις φωτογραφίες τράβηξε και παραχώρησε ευγενικά στην σελίδα μας ο φωτογράφος Βασίλης Καλαλούγκας και τον ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet