Το Nea Styra News GR άλλαξε διαδικτυακό τόπο και έγινε ενημερωτικό site / Δείτε την νέα μας διεύθυνση


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ιουνίου 12, 2018

Το Nea Styra News GR άλλαξε διαδικτυακό τόπο και έγινε ενημερωτικό site / Δείτε την νέα μας διεύθυνση


Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες ...
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως το Nea Styra News άλλαξε διαδικτυακό τόπο και μετατράπηκε από blog σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE.
Η θεματογραφία του Nea Styra News GR θα κινείται στα πλαίσια της τοπικής ειδησεογραφίας με θέματα από την ευρύτερη περιοχή των Νέων Στύρων (διατηρώντας τον αρχικό τοπικό χαρακτήρα μας), την Νότια Εύβοια και την Εύβοια.
Επίσης, η θεματογραφία μας θα είναι εμπλουτισμένη με θέματα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Διεθνή ειδησεογραφία καθώς επίσης θα περιέχει και θέματα που αφορούν την Οικονομία, την Πολιτική, την Υγεία, τον Αθλητισμό, το Auto-Moto, το LifeStyle και πολλά άλλα ενδιαφέροντα καθημερινά θέματα που αφορούν, την γυναίκα, τον άνδρα, την οικογένεια.
Κάνουμε μια νέα προσπάθεια στον χώρο της ενημέρωσης με γνώμονα τον αναγνώστη και είμαστε σίγουροι πως θα την αγαπήσετε και στηρίξετε όπως μέχρι τώρα κάνατε με το neastyranews.blogspot.com
Η νέα μας διαδικτυακή διεύθυνση είναι https://neastyranews.gr/
Μπορείτε να μας βάλετε στα αγαπημένα σας για να μας παρακολουθείται καθημερινά αφού το blog μας θα είναι μεν στον αέρα για να βρίσκετε τις παλιές μας αναρτήσεις αλλά η καθημερινή ενημέρωση θα συνεχιστεί στο νέο μας site Nea Styra News GR.
Ευχαριστώ θερμά
Κώστας Καρατζάς
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ https://neastyranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet