Ελεύθεροι και οι τέσσερις τελευταίοι Τούρκοι στρατιωτικοί: Αναμένονται νέες σφοδρές αντιδράσεις από Άγκυρα


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

4.6.18

Ελεύθεροι και οι τέσσερις τελευταίοι Τούρκοι στρατιωτικοί: Αναμένονται νέες σφοδρές αντιδράσεις από Άγκυρα


Ελεύθεροι αφέθηκαν πλέον και οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί, λόγω παρέλευσης του δεκαοκταμήνου, που αποτελεί το ανώτατο όριο προφυλάκισης.
Ωστόσο, όλοι θα παραμείνουν σε οίκημα στην Αττική υπό καθεστώς αυστηρότατης φύλαξης, από το φόβο να επιχειρηθεί απαγωγή τους με στόχο να βρεθούν πίσω στην Τουρκία.
Οι τέσσερις τελευταίοι -από τους οκτώ συνολικά- Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου  του 2016 απελευθερώθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού, όπου και κρατούνταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι στρατιωτικοί αποφυλακίστηκαν διότι παρήλθε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης. Κάτι που είχε συμβεί και με τους πρώτους τέσσερις.
Υπενθυμίζεται εδώ πως οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί είχαν έρθει στην Ελλάδα με ελικόπτερο S-70B-A-28 Blackhawk  του τουρκικού Στρατού.
Τις πληροφορίες μεταδίδουν και τα  τουρκικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με την Hurriyet, ο δικηγόρος τους έχει δηλώσει πως οι τέσσερις στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι και διαμένουν πλέον υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σε απόρρητη τοποθεσία.

#pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet