Ένα «δικό μας παιδί» από τα Στύρα συμμετέχει στη φετινή Ανάβαση Κύμης !!!


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Μαΐου 04, 2018

Ένα «δικό μας παιδί» από τα Στύρα συμμετέχει στη φετινή Ανάβαση Κύμης !!!


Οι προετοιμασίες για την 16η Ανάβαση Κύμης που θα διεξαχθεί φέτος στις 19 και 20 Μαΐου 2018, έχουν ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται στην τελική τους φάση.
Κάθε χρόνο στα μέσα Μαΐου στην Κύμη είναι η γιορτή του μηχανικού αθλητισμού με την καθιερωμένη πια, Ανάβαση Κύμης. Ενός αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που έχει καταγραφεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα από τα καλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα θεάματα του είδους. Ένα μοναδικό θέαμα, που προσφέρει πανελληνίως η περιοχή στους λάτρεις του είδους.
Οι αγώνες διεξάγονται  στον  μαγευτικό ανηφορικό δρόμο με τις 52 στροφές, από την Παραλία έως τις παρυφές της πόλης της Κύμης, σε μια διαδρομή που εναλλάσσεται το γαλάζιο του Αιγαίου με το καταπράσινο της φύσης.
Ο Δήμος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έχει ασφαλτοστρώσει ένα νέο μεγάλο μέρος του δρόμου  με αντιολισθηρό τάπητα.
Επίσης έχει καθαρίσει από τα χόρτα και έχει διαμορφώσει τους χώρους υποδοχής των θεατών.
Παράλληλα  διαθέτει  τα πούλμαν του Δήμου για την μεταφορά των θεατών στους χώρους παρακολούθησης του αγώνα. Ακόμη τις ημέρες εκείνες είναι σε ετοιμότητα ο Δήμος, η αστυνομία, η πυροσβεστική και το νοσοκομείο της Κύμης, ενώ εθελοντές θα αναλάβουν δράση, διευκολύνοντας θεατές, οδηγούς και φιλοξενούμενους.
Εμείς εδώ στα Νέα Στύρα έχουμε ένα «δικό μας παιδί» που συμμετέχει για τρίτη φορά φέτος στην Ανάβαση της Κύμης με δικό του αυτοκίνητο.
Πρόκειται για τον φίλο μας, τον Σταύρο Κοντό, ιδιοκτήτη του Food mania που βρίσκεται στο λιμάνι των Νέων Στύρων, ο οποίος έχει συνολικά συμμετοχή σε 14 συνολικά αγώνες και μάλιστα πέρσι βγήκε 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην κατηγορία του.
Αν κάποιος φίλος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια του Σταύρου ως χορηγός και να διαφημίσει την επιχείρηση ή την δραστηριότητα του σε ένα αγώνα που έχει μεγάλη δημοσιότητα και προβολή, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6970055686.
Ευχόμαστε στον φίλο μας τον Σταύρο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet