Έρχονται και άλλοι πρόσφυγες στην Εύβοια; Δείτε που


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

1.5.18

Έρχονται και άλλοι πρόσφυγες στην Εύβοια; Δείτε που


Κάτοικοι της Δροσιάς και της ευρύτερης περιοχής του Άγιου Μηνά, συγκεντρώθηκαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής σε παραλιακό μαγαζί, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις στο θέμα που έχει προκύψει περί εγκατάστασης προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, και βουλευτές. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι μπροστά στο ενδεχόμενο να μεταφερθούν στην περιοχή τους, γύρω στις 300 οικογένειες προσφύγων, όπως αναφέρθηκε στη συγκέντρωση. Ειδικά αυτή την περίοδο του καλοκαιριού, που ο τουρισμός αυξάνεται κατακόρυφα.
Δεν έχει καλά νέα ο Κώστας Μαρκόπουλος
Από την πλευρά του ο τέως υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος επεσήμανε: "Δίκαιο αίτημα η μη εγκατάσταση προσφύγων σε τουριστικές περιοχές. Δίκαιη η ανησυχία των κατοίκων. Δυστυχώς τα νέα από αντίστοιχες εγκαταστάσεις δεν είναι καλά για την τοπική κοινωνία. Δεν θα γίνει η χώρα αποθήκη ψυχών ούτε ξέπλυμα της αδυναμίας της ΕΕ να βάλει σε τάξη την Τουρκία που εκβιάζει την Δύση. Ούτε θα πληρώσει η Ελλάδα την αδυναμία λύσης ειρήνης στην Συρία. Θυμίζω ότι η ΝΔ στηρίζει μόνο κλειστές δομές φιλοξενίας προσφύγων. Αυτό εφάρμοσε με επιτυχία. Δεν είμαστε ρατσιστές ούτε αδιάφοροι στην δυστυχία. ΤΙΠΟΤΑ δεν πρέπει να μετατρέψει τους Ελληνες σε θύματα και πολίτες β κατηγορίας.

Πηγή: evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet