Όταν η κριτική στο NEASTYRANEWS.GR είναι «Κακόβουλη» ...


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Μαΐου 12, 2018

Όταν η κριτική στο NEASTYRANEWS.GR είναι «Κακόβουλη» ...


Ένα πράγμα είναι σίγουρο για όλους όσους «εκτίθενται» με τον οποιοδήποτε τρόπο δημόσια πως, θα δέχονται μόνιμα κριτική είτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Αυτό δεν είναι κακό, αντιθέτως, η κριτική είναι και ένας παράγοντας που σε κάνει να βελτιώνεσαι γιατί κανένας δεν είναι τέλειος.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Το θέμα με την κριτική αρχίζει και «χαλάει» όταν βλέπεις άτομα που νιώθουν μια ανασφάλεια από ‘σένα, βλέπουν πως τους χαλάς «τη σούπα» ή τις «δουλειές» που έχουν στα σκαριά και τότε ... αυτοί που μέχρι χτες σε επευφημούσαν ή σου έδειχναν πως αυτό που κάνεις (στη συγκεκριμένη περίπτωση η παρουσία και αρθρογραφία του NEASTYRANEWS.GR) το αποδέχονται και το αγκαλιάζουν, αρχίζουν και βγάζουν «νύχια» γιατί αισθάνονται πως μπαίνεις στα χωράφια τους, αρχίζεις και τους ενοχλείς και τελικά ο μόνος δρόμος που μπορούν να ακολουθήσουν είναι ο εύκολος δρόμος, της κακόβουλης κριτικής, που περιέχει τη σίγουρη συνταγή της λασπολογίας.
Με λίγα λόγια είσαι καλός όσο δεν μας θίγεις και αρχίζεις και γίνεσαι κακός όταν αισθανόμαστε θιγμένοι από αυτά που γράφεις στο blog σου.
Εδώ λοιπόν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί ο κόσμος και αρχίζει και σε στεναχωρεί, όχι η κριτική, αλλά, όταν αυτή γίνεται από νέους ανθρώπους, υποτίθεται, προοδευτικούς που με την συμπεριφορά τους τελικά καταλήγεις να σκέφτεσαι πως, για το συμφέρον τους, συνθηκολογούν ακόμα και με το διάβολο.
Τα γράφω αυτά αγαπητοί φίλοι αναγνώστες γιατί, υπάρχουν κάποια άτομα, δυστυχώς, που νομίζουν πως θα κατευθύνουν την φωνή αυτής της σελίδας που με πολύ κόπο έχει φτάσει να την διαβάζει καθημερινά πάρα πολύς κόσμος και φροντίζει να είναι μια φωνή για τον τόπο αυτό με γνώμονα την προβολή του και την ανάδειξή του, κάνοντας κάποιες υπογραμμίσεις-επισημάνσεις ή προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μονίμων κατοίκων και επισκεπτών.
Κάποιοι αυτό ίσως να μην μπορούν να το δουν γιατί δεν τους αφήνουν οι παρωπίδες των ατομικών συμφερόντων τους, πράγμα που (χρόνια τώρα) έχει οδηγήσει τον πανέμορφο τόπο αυτό που ζούμε (Νέα Στύρα) σε μια στασιμότητα, ένα τέλμα και μια ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΛΥΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
Όσο υπάρχει αυτή η σελίδα λοιπόν, εμείς, την κριτική θα τη δεχόμαστε,  τις ομορφιές αυτού του τόπου θα τις προβάλλουμε αλλά και τα προβλήματα όπου τα εντοπίζουμε θα τα αναδεικνύουμε, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ...
Θα επανέρθουμε σύντομα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet