Δείτε πότε ο Σπύρος Λιβαθινός έπαιξε ποδόσφαιρο «εναντίον» του Παναθηναϊκού και γιατί ... (photos)


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

22.5.18

Δείτε πότε ο Σπύρος Λιβαθινός έπαιξε ποδόσφαιρο «εναντίον» του Παναθηναϊκού και γιατί ... (photos)


Η ομάδα βετεράνων του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε με τους Επίλεκτους Εθελοντές της παγκόσμιας Unicef για τα δικαιώματα των παιδιών.
Το γήπεδο της Ραφήνας γιά άλλη μία χρονιά στο εθιμοτυπικό ματς γέμισε αγκαλιές και συγκίνηση για τους θρύλους του Γουέμπλει.
Μίμης Δομάζος, Γιώργος Γονιός από την »παλιά φρουρά» και Νίκος Πατσιαβούρας, Ανδρέας Λαγωνικάκης και άλλοι απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει ηλικία.
Παρουσία έκπληξη στο γήπεδο Παναγιώτης Σκούφος ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρέδωσε μαζί με τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον τ. δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο τιμητική πλακέτα στον »Στρατηγό» και τους συμπαίκτες του για την κοινωνική προσφορά τους.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού και τους επίσημους ευχαρίστησε και καλωσόρισε ο διοργανωτής του αγώνα Αργύρης Κωστάκης, ο οποίος επισήμανε πως οι εθελοντές της Unicef θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Με τους Επίλεκτους αγωνίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός – στη μοναδική φορά στη ζωή του που ήταν «εναντίον»  του Παναθηναϊκού!
Πέντε Ραφηνιώτες στην αρχική εντεκάδα, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης, ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς, ο βετεράνος Τόλης Πικουλίδης και ο αρχηγός των Επίλεκτων Αργύρης Κωστάκης.
Παρόντες στο γήπεδο να χειροκροτήσουν ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Μάκης Βουδούρης, ο τ. διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Αριστείδης Χρυσανθόπουλος και ο πολιτευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Κώτσηρας.


Πηγή πληροφοριών irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet