Μ. Σπυράκη: Η ΝΔ θα επαναφέρει τη νομιμότητα στα γήπεδα και στη δημόσια ζωή


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Μαρτίου 12, 2018

Μ. Σπυράκη: Η ΝΔ θα επαναφέρει τη νομιμότητα στα γήπεδα και στη δημόσια ζωήΕπίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο εξαπέλυσε η ΝΔ, με τη Μαρία Σπυράκη να τονίζει: «όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μία ακόμα απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για γεγονότα που προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς, προσθέτοντας πως η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής.
Η Μ. Σπυράκη για τους δύο στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Τουρκία
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των δύο στρατιωτικών, που κρατούνται στην Τουρκία, ασκεί η ΝΔ, με τη Μαρία Σπυράκη να επισημαίνει πως «για 12η μέρα δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις αδύναμη να παρέμβει».
Η εκπρόσωπος της ΝΔ, σε δήλωσή της, ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει σαφές «αν πρόκειται για ένα μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος».
«Σε κάθε περίπτωση, είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν το ταχύτερο στην πατρίδα και στις οικογένειές τους» καταλήγει η κ. Σπυράκη.

@_ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet