Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «ΣΤΗΝ ΗΧΩ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»-Τώρα μπορείτε να το βρείτε και στα Νέα Στύρα


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Μαρτίου 12, 2018

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «ΣΤΗΝ ΗΧΩ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»-Τώρα μπορείτε να το βρείτε και στα Νέα ΣτύραΤο πολύ όμορφο, ενημερωτικό, λαογραφικό περιοδικό «ΣΤΗΝ ΗΧΩ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» που εκδίδει η Συγγραφέας, Ιωάννα Μούτση από την Κάρυστο, τώρα υπάρχει και στα Νέα Στύρα.
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να το προμηθεύεστε από το κατάστημα της Ζωής Βασιλαρά στα Νέα Στύρα της Νότιας Εύβοιας όπου είναι πλέον μόνιμα αναρτημένο.
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τεύχος με αριθμό 44 το οποίο περιέχει: ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ στην Παναγία την Σπηλιώτισσα ή Θεοσκέπαστη, νέα και εκδηλώσεις από την περιοχή της Νότιας Εύβοιας, ενημέρωση για τις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Εύβοιας, νέα από το Νοσοκομείο Καρύστου, μια ιστορική-εικαστική μελέτη με θέμα τα Στύρα της Εύβοιας που γράφει ο Δρ.Θεόδωρος Ντόλατζας, ενημέρωση για το Μαρμαριώτικο Καρναβάλι, αθλητικά δρώμενα και πολλά άλλα θέματα που αξίζει να διαβάσετε.
Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί είναι μια καταπληκτική και πολύ νοικοκυρεμένη έκδοση που κοσμεί και προβάλλει την περιοχή μας αλλά και όλη την Εύβοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet