Έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πυραγό, Αποστόλου Νικόλαο από τον Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

4.12.17

Έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πυραγό, Αποστόλου Νικόλαο από τον Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ


Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Καρύστου τίμησε τον Πυραγό κ. Αποστόλου Νικόλαο και απερχόμενο Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου.
Ο κ. Αποστόλου κατά τα έτη 2010-2017 διετέλεσε με επιτυχία Διοικητής του Π.Κ. Καρύστου και πλέον άφησε την περιοχή μας, παίρνοντας μετάθεση.
Έτσι λοιπόν ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης, ο Σύλλογός μας παρέθεσε στα Γραφεία του ένα μικρό γεύμα προς τιμήν του. Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα παρουσία Μελών του Συλλόγου, όλοι θυμήθηκαν συζητώντας τις πολλές καλές στιγμές που ζήσαμε αυτά τα χρόνια και τις ελάχιστες άσχημες.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Καλούπης παρέδωσε στον κ. Αποστόλου αναμνηστική τιμητική πλακέτα ως ένα μικρό ευχαριστώ στο πρόσωπό του, για τη μεγάλη προσφορά του στη Νότια Καρυστία, την άψογη συνεργασία μας και για τα όσα μας δίδαξε ως Εθελοντές Πυροσβέστες.
Μας υποσχέθηκε ότι πάντα θα επισκέπτεται την Κάρυστο ως φίλος και ο Σύλλογος του εύχεται να είναι υγιής αυτός και η οικογένειά του και να έχει καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet