Κώστας Μαρκόπουλος: Ο πολιτικός της Εύβοιας που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

8.12.17

Κώστας Μαρκόπουλος: Ο πολιτικός της Εύβοιας που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο


Ο πολιτικός της Εύβοιας που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο σύντομα θα διεκδικήσει την επάνοδο του στην βουλή των Ελλήνων.
Πολέμησε με 250 ομιλίες στην βουλή σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος το πρώτο μνημόνιο του ΓΑΠ, δεν ψήφισε το επόμενο μνημόνιο του Σαμαρά και διαγράφηκε με άλλους 21 βουλευτές την ΝΔ, ήρθε πρώτος σε σταυρούς από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων στην Εύβοια το 2012 κεφαλαιοποιώντας αυτήν την στάση. Δεν ψήφισέ το μνημόνιο του Τσίπρα.
Βρέθηκε έκτος βουλής το 2015 επειδή η ΝΔ εξέλεξε μόνον έναν βουλευτή.
Από τότε συνεχίζοντας την πολίτικη του δραστηριότητα με αυξανόμενο ρυθμό, χτίζει νέες συμμαχίες, ξαναφτιάχνει την ομάδα του και συνεχίσει να είναι δίπλα στου πολίτες σε μία εποχή που οι πολίτικοι αμφισβητούνται ο Κώστας Μαρκόπουλος έχει το ειδικό βάρος να συνομιλεί με τις κοινωνικές ομάδες και όλους τους πολίτικους χώρους σε όλο τον νομό.
Εξαργυρώνει την πολίτικη του στάση με την οποία έδειξε ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν υπολόγισε το προσωπικό κόστος μπροστά στο δημόσιο κοινό συμφέρον.
Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: " Δεν ζω από την πολίτικη, ζω για την πολίτικη. Πιστεύω βαθιά στην λαϊκή πολιτική της κεντροδεξιάς με ανθρώπινο πρόσωπο, που είναι καθημερινά δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Τώρα πια έχει σημασία και το κόμμα άλλα και το πρόσωπο στην πολίτικη. Η πολίτικη δεν είναι ποτέ απρόσωπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet