Μηχάνημα εγκεφαλογράφου στο 404 ΓΣΝ Λάρισας


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

9.12.17

Μηχάνημα εγκεφαλογράφου στο 404 ΓΣΝ Λάρισας


Ούτε δυο μήνες δεν πέρασαν από την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή στο 404 και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.
Όπως είχε αναφέρει το kranosgr ήταν η πρώτη ουσιαστική επίσκεψη αρχηγού τα τελευταία χρόνια κάτι που συζητήθηκε και σχολιάστηκε θετικά από τα στελέχη του τρίτου μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος του Στρατού Ξηράς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Αντιστράτηγος Στεφανής είχε συναντηθεί με όλους τους διευθυντές κλινικών και το νοσηλευτικό προσωπικό από τους οποίους ζήτησε να ενημερωθεί για τυχόν ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό. Ένα από τα θέματα που του τέθηκαν ήταν και η προμήθεια μηχανήματος εγκεφαλογράφου για το νευρολογικό τμήμα του 404.
Προχθές λοιπόν, σύμφωνα με το kranosgr, έφθασε στο νοσοκομείο ένας υπερσύγχρονος εγκεφαλογράφος ο οποίος ήδη ξεκίνησε και λειτουργεί από τον έμπειρο Επίατρο Νευρολόγο Δημήτρη Αθανασόπουλο. 
Πρόκειται για ένα απαραίτητο μηχάνημα που αναβαθμίζει το νοσοκομείο αφού πλέον οι δικαιούχοι ασθενείς θα μπορούν να καλύπτονται πλήρως νευρολογικά εντός του 404.
''Αιτείτε και δοθήσεται υμίν''!
kranosgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet