Τα Νέα Στύρα έχουν πλέον ένα υπερσύγχρονο Μικροβιολογικό Εργαστήριο


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

9.11.17

Τα Νέα Στύρα έχουν πλέον ένα υπερσύγχρονο Μικροβιολογικό ΕργαστήριοΑγαπητοί φίλοι αναγνώστες, με πολύ χαρά σας παρουσιάζω σήμερα ένα θέμα εξαιρετικής σημασίας που αποτελεί αναβάθμιση για την ευρύτερη περιοχή των Νέων Στύρων.


Από τις αρχές του Σεπτέμβρη του 2017, λειτουργεί στα Νέα Στύρα της Νότιας Εύβοιας ένα υπερσύγχρονο Μικροβιολογικό Εργαστήριο από την Ιατρό, Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο, κυρία Αναστασία Χρ. Κάκιου.

Η κυρία Αναστασία Κάκιου είναι σύζυγος του Ιατρού Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και συμπατριώτη μας, Κωνσταντίνου Σάκκα.

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο βρίσκεται στον Β’ παραλιακό των Νέων Στύρων, λίγο μετά την διασταύρωση για τα ferry boat, στο ύψος του δρόμου,  κάτω από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Με την έναρξη της λειτουργίας του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της κυρίας Κάκιου, λύθηκε ένα πάγιο πρόβλημα για τον τόπο μας οριστικά, αφού πλέον, εξετάσεις όπως, Αιματολογικού ελέγχου, Βιοχημικού ελέγχου, Ανοσολογικού ελέγχου, Ορμονολογικού ελέγχου, Καλλιέργειες και οποιαδήποτε άλλη εξέταση που έχει σχέση με Μικροβιολογικό Εργαστήριο μπορεί πλέον να γίνεται στα Νέα Στύρα.

Η λειτουργία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου είναι Δευτέρα έως Παρασκευή και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2224 042 199 και 6930 670 944
Αξίζει να σημειωθεί πως το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως, με την λειτουργία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της κυρίας Κάκιου αναβαθμίζονται οι παροχές υγείας στην περιοχή μας και έτσι ο τόπος μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτε πλέον σε αυτόν τον τομέα τίποτε από μια μεγαλύτερη κωμόπολη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet