Ο Γιάννης Παπαθανασίου στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

4.10.17

Ο Γιάννης Παπαθανασίου στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας


Ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας, Γιάννης Παπαθανασίου, έθεσε υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, όπου και εκλέχθηκε μέλος

Για το γεγονός αυτό το Σωματείο Αρτοποιών Εύβοιας μας ενημερώνει ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι
Διεξήχθη στα Γιάννενα από 30 -9 έως 2- 10 το 33ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας.


Το σωματείο μας εκπροσωπήθηκε με 5 συνέδρους, έπειτα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και υποψηφιότητά έθεσε ο πρόεδρος μας Ιωάννης Παπαθανασίου με την παράταξη του νυν προέδρου κου Μούσιου Μιχάλη.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας δικαίωσε απολυτά για την επιλογή μας να στηρίξουμε τον κο Μούσιο και έπειτα από πάρα πολλά χρονιά το σωματείο αρτοποιών Ευβοίας συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΑΕ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ευβοϊώτες συνέδρους που βρέθηκαν στα Γιάννενα και στήριξαν την υποψηφιότητά μου , επίσης να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους άλλων σωματείων που με ψήφισαν καθώς και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο της συντεχνίας αρτοποιών Ιωαννίνων κο Σίνδρο Θεόδωρο για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε τις 3 ήμερες παραμονής μας στον τόπο του.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Παπαθανασίου

Τελευταία ενημέρωση: 4/10/2017 10:07:32 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet