Πρεμιέρα για τον ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ την Κυριακή 8/10 εκτός έδρας στα Κριεζά


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

4.10.17

Πρεμιέρα για τον ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ την Κυριακή 8/10 εκτός έδρας στα Κριεζά


Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στις 17:00μμ, στο γήπεδο Κριεζών, θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ και του ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ

Ουσιαστικά την Κυριακή είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Ερασιτεχνικής και η συμπαράσταση του κόσμου στον αγώνα αυτόν, θα είναι τιμή και χαρά για τους αθλητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το motto του ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ όπως γνωρίζετε είναι: «Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι», έτσι ξεκίνησαν πέρσι, έτσι θα πορευθούν και την αγωνιστική χρονιά που μόλις ξεκινάει.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλό ξεκίνημα με το δεξί !!!

*Να ενημερώσουμε επίσης πως, τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

**Το ΝEASTYRANEWS.GR θα είναι και φέτος όπως και πέρσι κοντά στον αθλητισμό της περιοχής μας, και θα σας ενημερώνει αναλυτικά κάθε εβδομάδα, ειδικά, κάθε Κυριακή βράδυ για τα αποτελέσματα των αγώνων του ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ όπως και για τα παιχνίδια της άλλης ομάδας του τόπου μας, του ΓΣ ΣΤΥΡΩΝ, σε πολύ καλή συνεργασία με τους προπονητές των δυο ομάδων (Θ. Κορδώνη-Π. Χουλιαρά) για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι, τα προγράμματα και τα αποτελέσματα των αγώνων.

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Τελευταία ενημέρωση: 4/10/2017 9:23:49 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet