Βασίλης Οικονόμου: «Θα παίξουμε μπουνιές» - Δήλωση για την απελευθέρωση της κάνναβης


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

12.10.17

Βασίλης Οικονόμου: «Θα παίξουμε μπουνιές» - Δήλωση για την απελευθέρωση της κάνναβης«Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ

Όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή, θα το υπερψηφίσουμε, αλλά θα είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί,  μην ανοίξουν καμία πόρτα ο κύριος Πολλάκης με τον κύριο Ξανθό στη γενική χρήση κάνναβης, γιατί εκεί θα παίξουμε μπουνιές». 

Αυτό τόνισε ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2″ και τον Άρη Τόλιο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 984.

Η αξιωματική αντιπολιτεύση υποδέχθηκε με καυστικά σχόλια την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει προς συζήτηση στη Βουλή τροπολογία για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 
«Είναι αυτονόητο ότι, η ΝΔ θα εξετάσει το ν/σ αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενο του τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε», αναφέρουν πηγές της ΝΔ και προσθέτουν: «Μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών “τι πίνετε και δεν μας δίνετε;”. 

Για τη δημιουργία του άρθρου χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από το usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet