2.223.708,00€ έκτακτη χρηματοδότηση για το Δήμο Ερέτριας για Αντιπλημμυρικά έργα Σαρανταπόταμου


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

12.10.17

2.223.708,00€ έκτακτη χρηματοδότηση για το Δήμο Ερέτριας για Αντιπλημμυρικά έργα ΣαρανταπόταμουΔΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΑΣ!
Η ΑΓΩΝΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

2.223.708,00€ έκτακτη χρηματοδότηση για το Δήμο Ερέτριας στην Περιφέρειά μας από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για αντιπλημμυρικά έργα του Σαρανταπόταμου.
Διεκδικήσαμε με ολοκληρωμένες Μελέτες για τον τόπο μας!

Μελέτη οριοθέτησης, Μελέτη διευθέτησης, περιβαλλοντική αδειοδότηση!
Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτσης Αλέξανδρος δεσμεύτηκε να το χρηματοδοτεί από το Π.Δ.Ε,, ο περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης Κ. έκανε το αίτημα για έκτακτη χρηματοδότηση, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπανός Φ. διεκδίκησε για το Νομό και το Δήμο μας!
Όλοι μαζί, συντονισμένα!

Μετά την έγκριση του έργου με τα οικονομικά του στοιχεία στη ΣΑΕΠ 066 ΠΔΕ 2017, ακολουθεί  Προγραμματική Σύμβαση του Δήμου μας με τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου!

Ως Δήμαρχος Ερέτριας ευχαριστώ τόσο τον Υπουργό κ. Χαρίτση Α., όσο και τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη μας για την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Ερέτριας, για ένα έργο υποδομής, αναγκαίο, το οποίο απαιτούσε η κοινωνία τα τελευταία 50 χρόνια, αφού ο Σαρανταπόταμος διασχίζει (3) Κοινότητες, Αμάρυνθο, Καλλιθέα και Γυμνό και πολλές φορές έχει γίνει αιτία για μεγάλες πλημμύρες και καταστροφές.
Η Δήμαρχος
Αμφιτρίτη Αλημπατέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet