Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για το επικίνδυνο οδικό δίκτυο

Post Top Ad

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για το επικίνδυνο οδικό δίκτυο

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για το επικίνδυνο οδικό δίκτυο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στην παρέμβαση του εισαγγελέα οδήγησαν οι καταγγελίες οδηγών στην Θεσσαλονίκη για την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου της πόλης


Αναλυτικότερα, η παρέμβαση αφορά σε δυο σημεία, που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Το πρώτο βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό, στο ύψος του νοσοκομείου «Αγ. Παύλος» και στο ρεύμα προς ανατολικά, όπου -σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες- πέφτουν λάσπες στο οδόστρωμα από διερχόμενα φορτηγά, με συνέπεια να προκαλούνται συνθήκες ανωμαλίας με κίνδυνο ατυχημάτων από την απρόβλεπτη ολισθηρότητα.

Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες, η παραπάνω κατάσταση φέρεται να προκαλείται από φορτηγά που κατευθύνονται ή προέρχονται πιθανότατα από εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ, το οποίο βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το δεύτερο σημείο αφορά την οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, η οποία καταλήγει στο κτίριο του CEDEFOP της ΕΕ, όπου -όπως καταγγέλθηκε- υπάρχει σωρεία κακοτεχνιών στο οδόστρωμα, ύστερα από εκτέλεση εργασιών, με κίνδυνο ατυχημάτων, κυρίως για τους οδηγούς δικύκλων κατά τις νυχτερινές ώρες.


Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας παρήγγειλε εγγράφως από τον διευθυντή της Τροχαίας τη διενέργεια προανάκρισης για την απόδοση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών (διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών).

Για τη δημιουργία του άρθρου χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από το iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad