Μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες σε Ανάβυσσο και Σπέτσες

Post Top Ad

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες σε Ανάβυσσο και Σπέτσες

Μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες σε Ανάβυσσο και Σπέτσες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.


Ειδικότερα, η φωτιά στην Ανάβυσσο εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας, ενώ το πρόβλημα για τις πυροσβεστικές δυνάμεις είναι ότι αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις, λόγω των ανέμων. Η πυρκαγιά βρίσκεται σχετικά κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για την ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ 25 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ 11 ΟΧΗΜΑΤΑ, ΠΕΖΟΠΟΡΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.

Παράλληλα, η πυρκαγιά στις Σπέτσες, η οποία εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι, έχει πάρει διαστάσεις, επίσης λόγω των δυνατών ανέμων, ενώ οι εστίες της φωτιάς είναι διάσπαρτες. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κατοικίες, αλλά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν αναφερθεί, τουλάχιστον έως τώρα, ζημιές. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Συγκεκριμένα, αυτήν την ώρα επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από το tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad