Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βόρειο Αιγαίο και Εύβοια [χάρτης]


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Αυγούστου 08, 2017

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βόρειο Αιγαίο και Εύβοια [χάρτης]ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4) ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.


Ειδικότερα, και σύμφωνα με τον χάρτη προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος για την Αττική, για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος) και για την Εύβοια.

Η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν πυρκαγιές. Παράλληλα συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά από αμέλεια.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από το iefimerida.gr


Συγκίνηση στο τρισάγιο των δέκα χρόνων από την πτώση του Canadair στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας

Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017
ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00ΜΜ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ CANADAIR ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ Δ. ΣΤΟΪΛΙΔΗ ΚΑΙ Ι. ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ.

Παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη όλων των Εθελοντικών Ομάδων της Νότιας Εύβοιας, μέλη Εθελοντικών Ομάδων Βόρειας Εύβοιας, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και αρκετός κόσμος.

Το τρισάγιο τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Στύρων, πρωτοπρεσβύτερος, πατήρ Γεώργιος Ρούπας.

Μετά το πέρας του τρισαγίου ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων

Οι συγγενείς των δύο ηρωικών πιλότων με έκδηλη συγκίνηση συμμετείχαν σιωπηρά δεχόμενοι στη συνέχεια τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των παρευρισκομένων.

Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Στύρων στην μνήμη των δύο ηρωικών πιλότων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet