Επιστρέφονται πινακίδες, άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας, για τον Δεκαπενταύγουστο


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Αυγούστου 10, 2017

Επιστρέφονται πινακίδες, άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας, για τον Δεκαπενταύγουστο


ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (10-8-2017), ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΥ ΤΟΣΚΑ, ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που αφαιρούνται ή κατατίθενται στις αστυνομικές αρχές έως και την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017. 

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, για παραβάσεις που βεβαιώνονται μέχρι και χθες, 9 Αυγούστου 2017. 

Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις παραβάσεις για μέθη, υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, ανασφάλιστα αυτοκίνητα, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «κόντρες». 

Οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά. Σημειώνεται ότι για την επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας δεν απαιτείται η άμεση καταβολή του διοικητικού προστίμου, για την είσπραξη του οποίου θα ακολουθείται η τακτική διαδικασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από το mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet