Κέντρο Ιππασίας Amico στην Κάρυστο: Το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του αλόγου ξεκίνησε !!! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Αυγούστου 09, 2017

Κέντρο Ιππασίας Amico στην Κάρυστο: Το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του αλόγου ξεκίνησε !!! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ AMICO ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ , ΚΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Την Κυριακή 06 Αυγούστου παρουσιάσαμε το Ιππικό Κέντρο στο κοινό, και γέμισε το κτήμα με παιδικά γέλια, ευτυχισμένα πιτσιρίκια, ενθουσιασμό, ευχές, αγάπη, και προπάντων άλογα!

Η λαχτάρα των παιδιών να γνωρίσουν από κοντά το άλογο, να το χαϊδέψουν, και να πάνε μια βόλτα μαζί του ήταν τόσο μεγάλη ,που επιβεβαίωσε πόσο πολύ έλειπε ένα ιππικό κέντρο από την Κάρυστο. Η εκπαιδεύτρια του Ιππικού Κέντρου Camille, με άπειρη υπομονή ασχολήθηκε με όλα τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες που ήθελαν να ιππεύσουν.
Ο Φρόντο, το πόνυ του Κέντρου έγινε η μασκώτ και ο αγαπημένος των παιδιών, ενώ και τα άλλα άλογα του κέντρου πήγαν βόλτα μικρούς και μεγάλους όλη μέρα.
Η Μαρία Τσαπέπα, πού έδωσε ζωή στο Amico, η Camille Pelleyras, η εκπαιδεύτρια του Κέντρου , και οι συνεργάτες του Ιππικού Κέντρου, κατάφερε αυτό πού στόχευε για αυτή την ημέρα.

Να φέρει σε επαφή το παιδί με το άλογο, σε ένα οργανωμένο άψογα περιβάλλον, με γνώμονα τον σεβασμό και την αγάπη στα ζώα, να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, και να προσφέρει μια ακόμα δραστηριότητα σε όσους αγαπούν την ιππασία στην φύση, αφού έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν βόλτα στις ομορφιές της εξοχής με άλογο! Επίσης το Ιππικό Κέντρο ξεκινάει από το φθινόπωρο μαθήματα θεραπευτικής ιππασίας σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του αλόγου ξεκίνησε!! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet