Θωμάς Δημητρακόπουλος: “Η νύχτα μυρίζει Γιασεμί” Νέα μουσική κυκλοφορία


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Αυγούστου 09, 2017

Θωμάς Δημητρακόπουλος: “Η νύχτα μυρίζει Γιασεμί” Νέα μουσική κυκλοφορία


Ο ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΑΝΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ, Η ΝΥΧΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΣΕΜΙ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΥ ΤΟΚΑ.
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο παραλλάσσει τον ρυθμό της πρώτης εκτέλεσης δίνοντάς του μια μοντέρνα προσέγγιση με μια ιδιαίτερη ερμηνεία.

Λίγα λόγια για τον Θωμά Δημητρακόπουλο
Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκεί τέλειωσε τις σπουδές του στη μουσική. Ως μαθητής ασχολήθηκε επίσης με το θέατρο και τη ζωγραφική, αλλά τον κέρδισε η μουσική.
Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ασχολείται ενεργά με την μουσική παίρνοντας μέρος σε συναυλίες σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Συμμετέχει σε δίσκους μουσικής και κάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση. Συνεργάζεται με διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες.
Από το 2006 έως σήμερα υπηρετεί την εκπαίδευση ως μουσικός, γυρίζοντας έτσι την Ελλάδα και παίζοντας τα τραγούδια του. Το 2016 μπαίνει δυναμικά στη ελληνική δισκογραφία κυκλοφορώντας δύο τραγούδια σε δική του μουσική: Τα λόγια της θλίψης από την εταιρία «Καθρέφτης ήχων αληθινών» σε στίχους Λίας Κόρρα και το Χωρίς ρεφραίν σε αφήνω σε στίχους Αλέξη Σάλα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πόλη του Αγρινίου.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, δίνοντας παράλληλα συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet