Περισσότερες από 200 ώρες πτήσης για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη το τελευταίο τριήμερο


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Αυγούστου 07, 2017

Περισσότερες από 200 ώρες πτήσης για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη το τελευταίο τριήμεροΕΠΙ 208,5 ΩΡΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Ειδικά για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Κύθηρα, τα πυροσβεστικά αεροσκάφη συμπλήρωσαν 97,2 ώρες πτήσεως. Συνολικά, τα CL-215, CL-415 και τα PZL πραγματοποίησαν 84 εξόδους.

Περαιτέρω PZL αεροσκάφη πραγματοποίησαν αποστολές επιτήρησης στη Λέσβο και στο Ζυγό Καβάλας. Στις 4 εξόδους συμπληρώθηκαν 5,4 ώρες πτήσεως.

Την ίδια ώρα, αεροσκάφη C-130, C-27J και ένα Σούπερ Πούμα, συμπλήρωσαν 15,1 ώρες πτήσεως μεταφέροντας 9 ασθενείς από νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου και την ηπειρωτική χώρα, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τέλος, ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα συμμετείχε στις έρευνες, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λέσβου, που ξεκίνησαν το βράδυ της 3ης προς 4η Αυγούστου, για τον εντοπισμό 21χρονου υποβρύχιου αλιέα, ο οποίος αγνοείτο από το πρωί της ίδιας ημέρας.
Ο 21χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της επομένης από ιδιώτες δύτες στη θαλάσσια περιοχή Φάρα. Μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ στο λιμάνι Περάματος στον κόλπο της Γέρας και κατόπιν στο γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες και φωτογραφίες από το enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet