Βράβευση ετοιμάζουν οι Τούρκοι για τον νικητή του Ελληνικού Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο

Post Top Ad

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βράβευση ετοιμάζουν οι Τούρκοι για τον νικητή του  Ελληνικού Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο

Βράβευση ετοιμάζουν οι Τούρκοι για τον νικητή του Ελληνικού Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
TΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΝΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ EVENT, ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από το παιχνίδι κέρδισε τον σεβασμό όχι μόνο των ελλήνων παικτών αλλά και των Τούρκων.Ο Γιώργος έχει ήδη προγραμματίσει κάποια ταξίδια,ανάμεσα τους και ένα στην Αμερική όπου θα βραβευτεί.

Παρ’όλα αυτά και οι Τούρκοι παίκτες φαίνεται να τον συμπάθησαν αφού τον κάλεσαν στην Τουρκία για να βραβευτεί για το ήθος του απέναντι στο τούρκικο Survivor.
Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017 / pronews.gr................................

Επικυρώθηκε η μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017


ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΩΣ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

Με την απόφαση της η πρόεδρος πρωτοδικών Έλενα Πεδιαδίτη επικυρώνει την μεταβίβαση του Οργανισμού στον κ. Μαρινάκη και κάνει δεκτή την παρέμβαση εργαζομένων του συγκροτήματος που είχαν ζητήσει την αναγνώριση της διαδικασίας εκπλειστηρίασης.

Παράλληλα η πρόεδρος απορρίπτει την παρέμβαση που είχε ασκήσει η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, η οποία είχε αντιταχθεί στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης αμφισβητώντας την διαδικασία.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης της αίτησης επικύρωσης στο τμήμα Εκούσιας Διαδικασίας του Πρωτοδικείου, στις αρχές Ιουλίου, είχαν ασκήσει παρεμβάσεις και οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΤΙΤΑ, ζητώντας όπως και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού την αναγνώριση της διαδικασίας και τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον κ. Μαρινάκη, τονίζοντας πως αν δεν αναγνωριστεί ως υπερθεματιστής η εταιρεία θα οδηγηθεί σε πτώχευση.

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017 / enikos.grΕπίσκεψη του Αλγερινού πρέσβη στο Στέκι των Δειπνοσοφιστών στα Στύρα

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΥΡΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΙΒΑΡΤΕ NATURE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ.

Καλή συνεχεία λοιπόν για την γεφύρωση δυο λαών και ιδιαίτερα της δίκης μας περιοχής που μας συνδέουν τόσα κοινά με τον λαό αυτό.


Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017


Εντοπίστηκαν 50 μετανάστες και πρόσφυγες ανοιχτά της Σκύρου

Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017
ΣΤO ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΛΩΤΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ.


Στο σκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιβαίνουν περίπου 50 άτομα.

Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017 / zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad