Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ιουλίου 27, 2017

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος


ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Το αεροσκάφος που μετατράπηκε σε χαλκομανία, βρέθηκε 500 μέτρα μακριά από τον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης Λάρισας, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της «Άργισσας» και το χωριό Δένδρα Τυρνάβου.Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, ενώ συμμετείχαν από αέρος ελικόπτερα του Στρατού και του Ναυτικού.


Τελικά, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους και οι δυο επιβαίνοντες ανασύρθηκαν νεκροί.


Πρόκειται για τον 43χρονο Διονύση Τσεκούρα επιχειρηματία στο χώρο της εμπορίας και διανομής γνωστής φίρμας καφέ, ο οποίος είχε μεγάλη αγάπη στην ενασχόλησή του με τα αεροσκάφη. 


Το τελευταίο του ταξίδι έκανε όμως και ο 34 χρονος επισμηναγός Νίκος Γρηγορίου ο οποίος μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.


Τα αίτια της πτώσης
Τα αίτια της πτώσης του μικρού αεροσκάφους, αναμένεται να διερευνηθούν από μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, που θα βρεθούν σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος.
Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017 / news247.gr
................................

Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό στον Β’ Παραλιακό Νέων Στύρων


Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017
ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11:00ΠΜ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΔΙΕΡ...

Γαλλία: Κορυφαία φιλόσοφος πνίγηκε στην προσπάθειά της να σώσει δύο παιδιά


Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017
ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΕΦΥΛΑΣΣΕ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ANNE DUFOURMANTELLE, Η ΟΠΟΙΑ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΔΥΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet