“Γραφείο Τύπου της ΝΔ” η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων λέει ο Τζανακόπουλος


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Ιουλίου 24, 2017

“Γραφείο Τύπου της ΝΔ” η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων λέει ο Τζανακόπουλος


ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΦΗΝΕΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ REAL.GR, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Προσθέτει, πάντως, πως «είναι επικίνδυνο το ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ένα επαγγελματικό σωματείο, παρασύρεται σε ρόλο γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Μια μνημειώδης ανακοίνωση χρίστηκε αυτόκλητη συνήγορος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης της ΝΔ, Χαράλαμπου Αθανασίου, με αφορμή τις καταγγελίες για χαριστικές αποφυλακίσεις εμπόρων κοκαΐνης και καταχραστών του Δημοσίου επί των ημερών του». 

Παρ’ όλα αυτά, συμπληρώνει ο κ. Τζανακόπουλος «το δικαστικό σώμα δεν αποτελείται μονάχα από συνοδοιπόρους της ΝΔ και των κ. Μητσοτάκη και Αθανασίου, αλλά και από δικαστές που σέβονται το λειτούργημα και τους όρκους τους». Ερωτηθείς για τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει πως «η ελληνική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της επτάμηνης διαπραγμάτευσης έκανε ότι περνάει από το χέρι της και έφτασε στα ακρότατα όρια των πολιτικών και κοινωνικών αντοχών για τον τερματισμό της λιτότητας». 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, προσθέτει ο κ. Τζανακόπουλος «είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης στην προσπάθειά του να αυτοδικαιωθεί επιλέγει να διαφημίσει το βιβλίο του μέσα από τα ίδια συστημικά Μέσα, τα οποία στο παρελθόν έχει καταγγείλει με σφοδρότητα». Για το αίτημα της ΝΔ για Εξεταστική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά πως «είναι επιλογή της ΝΔ να επιχειρεί πλέον να πολιτευθεί με προβοκάτσιες και αντιπερισπασμούς. Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα μετάσχει στο θέατρο σκιών που προσπαθεί να σκηνοθετήσει ο κ. Μητσοτάκης».

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017 / mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet