ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ στα Νέα Στύρα διοργανώνει ο ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ

Post Top Ad

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ στα Νέα Στύρα διοργανώνει ο ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ

ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ στα Νέα Στύρα διοργανώνει ο ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΓΑΚΗ, ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΣ, ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά !!!

Ελάτε να διασκεδάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017Τιμητικό έπαθλο στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017
Σε μια όμορφη συγκέντρωση που έγινε κατά την λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας για την φετινή περίοδο,  έγινε τιμητική απονομή επάθλων στους ποδοσφαιριστές αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην καταπληκτική πορεία που έκανε ο πρωτοεμφανιζόμενος ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ κατά την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, τερματίζοντας μάλιστα δεύτερος στην κατηγορία του.

Ο πρόεδρος του ομίλου, Άγγελος Τσούλης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την πολύ καλή τους απόδοση κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τους υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά τους σε ότι χρειαστούν.Επίσης ευχαρίστησε και όσους δούλεψαν από το ξεκίνημα της ομάδας.Τέλος, ο Άγγελος Τσούλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα σε κάθε της εμφάνιση εντός και εκτός έδρας.

Τα έπαθλα απένειμαν ο Άγγελος Τσούλης και αντιπρόεδρος του ομίλου,Γιάννης Παγκάκης.

Παίκτες και παράγοντες έδωσαν δυναμικό ραντεβού στο ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.Με μια «γλυκιά ήττα» στα Κριεζά έκλεισε σήμερα η αγωνιστική χρονιά για τον ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 02, 2017
Με μια «γλυκιά ήττα» 3-2 στα Κριεζά έκλεισε σήμερα η αγωνιστική χρονιά για τον ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ ο οποίος διέγραψε μια εξαιρετική αγωνιστική δυναμική, κατορθώνοντας ως πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα να τερματίσει με 34 βαθμούς, στην δεύτερη θέση της κατηγορίας του.

Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου και τυπικά είναι την επόμενη Κυριακή όμως ο ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ έχει ρεπό.

Το παιχνίδι σήμερα ήταν αδιάφορο βαθμολογικά για τον ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ γιατί ούτως ή άλλος είχε εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση και ο προπονητής του χρησιμοποίησε 7 νεαρούς ποδοσφαιριστές κάποιοι από τους οποίους έπαιξαν για πρώτη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην φετινή σεζόν ο προπονητής του ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ χρησιμοποίησε 37 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, αριθμός συμμετοχών πιθανόν ρεκόρ για ποδοσφαιρική ομάδα.

Τα γκολ του παιχνιδιού σημείωσαν για τον ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ ο Μόνε Κρίστυ και ο Θοδωρής Κορδώνης.


Επίσης για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών στις εξέδρες έδωσαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Νέων Στύρων που καταχειροκρότησαν την ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι για φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad