ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ στην ΙΤΑΛΙΑ: Δεν δεχόμαστε γκέι και ζώα


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Ιουλίου 24, 2017

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ στην ΙΤΑΛΙΑ: Δεν δεχόμαστε γκέι και ζώα


ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΔΥΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΟΤΙ «ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΟΥΤΕ ΓΚΕΙ».

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται σε θέρετρο της Καλαβρίας, και οι παραλήπτες του μηνύματος είναι δυο νεαροί άνδρες από την Νάπολη. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε συμφωνήσει στο να νοικιάσει μια σουίτα με πισίνα στο ζευγάρι, αλλά όταν κατάλαβε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, έκανε πίσω.

«Είναι η πρώτη χρονιά που νοικιάζουμε τους χώρους μας, λυπάμαι αν μπορεί να μοιάσω άξεστος, αλλά δεν δεχόμαστε ζώα και γκέι», έγραψε χαρακτηριστικά. Η κράτηση είχε γίνει μέσω της πλατφόρμας του διαδικτύου booking.com, την οποία οι δυο νέοι θέλησαν να πληροφορήσουν άμεσα για το συμβάν. Ακύρωσαν την κράτηση, και το θέμα πήρε ευρύτατες διαστάσεις.«Μου ήρθαν αμέσως στο νου οι διώξεις του ναζισμού και του φασισμού, όταν πολλοί έμποροι έγραφαν ότι στα μαγαζιά τους δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε σκύλους και εβραίους», είπε ένας από τους δυο νέους. Πρόσθεσε, δε, ότι κανένας άνθρωπος, κανένας νέος, δεν πρέπει να νιώθει αποκλεισμένος και μη αποδεκτός. Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν, με τα σχόλιά τους, την οργή και την αποδοκιμασία τους.

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων Arcigay της Νάπολης, ζήτησε να αποκλειστεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από όλες τις διαδικτυακές πύλες τουριστικού περιεχομένου, με την άμεση δραστηριοποίηση των αρμόδιων αρχών.
Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017 / crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet