Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου

Post Top Ad

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

Ειδικότερα, οι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα να καταβάλλονται στους λογαριασμούς τους από την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι την Τετάρτη 4 Αυγούστου.
Αναλυτικά:
• Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
• Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
• Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Αυγούστου 2017 ημέρα Τρίτη.
• Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Αυγούστου 2017 ημέρα Τρίτη.
• Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
• Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 02 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.
• Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.

• Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017 / enikonomia.gr

................................

Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ 58Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2017 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

Ο Βασίλης Γεωργιάδης, μαθητής Γ' Λυκείου από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης, είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης των Μαθηματικών, ο οποίος έλαβε φέτος για δεύτερη φορά μέρος στην Ολυμπιάδα, κατακτώντας μία από τις πρώτες θέσεις. «Είχα από μικρή ηλικία ενδιαφέρον για τα μαθηματικά, αλλά στράφηκα στο διαγωνιστικό κομμάτι από την Α' Λυκείου. Χρειάστηκε μια καλή προετοιμασία τόσο στο σχολείο, αλλά κυρίως στο σπίτι με πολλή εξάσκηση. Κυρίως μελετούσα θέματα παλαιότερων διαγωνισμών», αναφέρει ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ταλαντούχος νέος κατάφερε να λύσει τέσσερα από τα έξι θέματα, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς και χαρακτηρίζοντας υψηλό το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων, αλλά εφικτό για μαθητές που ασχολούνται με την επιστήμη. Εξίσου επιτυχημένη ήταν η πορεία του στις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ σκοπεύει να φοιτήσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει την ενασχόληση με τα μαθηματικά.

Αργυρός Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Τσιάμης, μαθητής Β' Λυκείου από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη είχαν κατακτήσει επίσης χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στην 34η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο. Για πρώτη φορά μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, κατακτήθηκε το χρυσό μετάλλιο σε Βαλκανιάδα με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία (40/40).

Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν και τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαθηματικών και συγκεκριμένα οι: Δ-Χ. Μελάς, Αργυρό Μετάλλιο (Σχολή Μωραΐτη, Αθήνα), Δ. Λώλας, Αργυρό Μετάλλιο (Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Τρίκαλα), Δ. Τσιντσιλίδας, Αργυρό Μετάλλιο (Ενιαίο Λύκειο Καλαμπακίου, Δράμα) και Ρ. Ψυρούκης, Χάλκινο Μετάλλιο (Β’ Ενιαίο Λύκειο, Μυτιλήνη).
Τρίτη, Ιουλίου 24, 2017 / tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Συνάντηση της Δήμαρχου Ιστιαίας-Αιδηψού με τον αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ (ΤΡΙΤΗ 25/7/2017) Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ Κ. ΛΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ.
Τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν προβλήματα και αιτήματα, που αφορούν τον Δήμο μας.


Μεταξύ άλλων συζητήθηκε καιη δημιουργία δημοτικών Σφαγείων στο Δήμο μας τα οποία θα εξυπηρετούν όλη την Βόρεια Εύβοια. Ένα έργο πολύ σημαντικό για την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.
Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017 / ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ


Τρία χρόνια πέρασαν χωρίς την ΑΛΕΚΑ: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

H οικογένειά της θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της, το Σάββατο, 29 Ιουλίου, 2017 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Νέα Στύρα της Νότιας Εύβοιας.
Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad