Το 'ευχαριστώ' Τσίπρα σε όσους δίνουν τη μάχη με τις φλόγες


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ιουλίου 04, 2017

Το 'ευχαριστώ' Τσίπρα σε όσους δίνουν τη μάχη με τις φλόγες


Την αεροπορική βάση πυρόσβεσης της Ελευσίνας, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.

"Χιλιάδες άντρες και γυναίκες της πολεμικής αεροπορίας δίνουν μια άνιση μάχη με το φυσικό στοιχείο" δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα.
"Μια μάχη", τόνισε ο πρωθυπουργός "που δίνεται με ηρωισμό και ανιδιοτέλεια και οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια|.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι "η λιτότητα των τελευταίων χρόνων έχει μειώσει τις δαπάνες για τη βελτίωση και αναβάθμιση της αεροπυρόσβεσης".
Όπως είπε, "έχουν γίνει πάντως το τελευταίο διάστημα ουσιοστικά βήματα για τη βελτίωσηε των πτητικών μέσων πυρόσβεσης τα οποία να είναι συνεχώς διαθέσιμα".

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι "οι περίπου 9000 άντρες και γυναίκες των δυνάμεων πυρόσβεσης έχουν γίνει παραδειγμα για την ελληνική κοινωνία για τον ηρωισμό τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet