Βραδιά μουσικής πανδαισίας στη Μεγάλη Βρύση στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ιουλίου 28, 2017

Βραδιά μουσικής πανδαισίας στη Μεγάλη Βρύση στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας


Η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ, Ο ΛΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ. 
Μια μοναδική διαδρομή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα πλαισιωμένη από καταξιωμένους σολίστ που επιλέγουν ΣΤΥΡΑ γι αυτό το καλοκαίρι. Κάπου στην διαδρομή συνάντηση και....με την παιδική μουσική αθωότητα...Η παράδοση για μοναδικά πολιτιστικά δρώμενα στον αγαπημένο μας τόπο συνεχίζεται από το ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ.

Και όταν η βραδιά το θέλει και το κέφι ανεβαίνει τότε Roll και απογείωση με PARTY TROPICANA IN THE MIDDLE OF THE SUMMER AND....NOT ONLY!!!! Οποιος αντέξει γιατί τα πράγματα θα αγριέψουν.......

  • Δωρεάν είσοδος


Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017ΑΛ. ΜΑΛΛΙΑΣ Νέο Βιβλίο: Στον αστερισμό του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ - Η Νέα Τουρκία και Εμείς

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΛΛΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤOΝ, ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ ΤΗΣ.

Προτείνει την αναθεώρηση και τον εκσυγχρονισμό του Δόγματος Εθνικής Ασφάλειας. Δίνει έμφαση στην πειστικότητα της απειλής της αποτροπής και του «ισχυρού ανταποδοτικού πλήγματος».
Υπογραμμίζει την σημασία της ενότητας και συνεννόησης του πολιτικού κόσμου για την ενίσχυση του ηθικού μιας «αυτοαπαξιωμένης και αυτοταπεινωμένης χώρας».

Ανατρέχοντας στην εξωτερική πολιτική του Κωνσταντίνου Καραμανλή έναντι των ΗΠΑ και της Τουρκίας κατά την κρίσιμη χρονιά του 1976, προτείνει την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση από την Ελλάδα των διαπραγματευτικών δυνατοτήτων που της παρέχει η Σούδα.

Αναλύει το Δόγμα Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και τις συνέπειές του στην περιοχή μας.
Σημειώνει τον περιορισμό της σημασίας των διεθνών οργανισμών και ειδικότερα του ΟΗΕ στην λύση των διεθνών συγκρούσεων, την αμφισημία του ΝΑΤΟ και την απουσία κοινής εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως παραγόντων που επιβάλλουν και την ρεαλιστική αναθεώρηση των βασικών αξόνων της Εθνικής Πολιτικής Ασφάλειας.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια συνολική και συνεκτική πρόταση για την αντιμετώπιση της εξ Ανατολών απειλής.

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017 / cnn.gr

Επίσκεψη του Αλγερινού πρέσβη στο Στέκι των Δειπνοσοφιστών στα Στύρα

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΥΡΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΙΒΑΡΤΕ NATURE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ.

Καλή συνεχεία λοιπόν για την γεφύρωση δυο λαών και ιδιαίτερα της δίκης μας περιοχής που μας συνδέουν τόσα κοινά με τον λαό αυτό.

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet