Πολύνεκρο τροχαίο στην Παραλία της Κύμης - 3 νεκροί και 2 βαριά τραυματίες ο τραγικός απολογισμός


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Ιουλίου 22, 2017

Πολύνεκρο τροχαίο στην Παραλία της Κύμης - 3 νεκροί και 2 βαριά τραυματίες ο τραγικός απολογισμός


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους…Η διασκέδαση για 5 νέους ανθρώπους έμελλε να μετατραπεί σε θρήνο σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Wrangler που οδηγούσε νεαρός οδηγός από την Κύμη, μετά  από πρόσκρουση στο κράσπεδο κατέληξε δεξιά, στη θάλασσα, οδηγώντας στο θάνατο τους τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του eviakosmos.gr, η παρέα των πέντε φίλων επέστρεφε στην Κύμη μετά από διασκέδαση στη Χαλκίδα. Λίγο μετά τις 8 το πρωί, στην παραλία στο Στόμιο, στην ευθεία, από άγνωστη αιτία ο οδηγός του οχήματος, ένας νεαρός από την Κύμη, χάνει τον έλεγχο του οχήματος το οποίο χτυπάει δεξιά στο κράσπεδο και καταλήγει προσκρούοντας πάνω σε βράχο, στη θάλασσα.

Τραγικός απολογισμός... Νεκρή η μία κοπέλα συνεπιβάτης του οχήματος από την Αθήνα και δύο νέα παιδιά από την περιοχή της Κύμης. Ενώ βαριά τραυματισμένοι μεταφέρονται αρχικά στο Νοσοκομείο της Κύμης και στη συνέχεια στην Αθήνα ακόμη δύο. Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και ένας ακόμη νεαρός από την Κύμη.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άντρες  του Λιμεναρχείου της Κύμης για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος κάνει το Αστυνομικό Τμήμα της Κύμης.Σάββατο, Ιουλίου 22, 2017 / eviakosmos.gr / tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet