Λευτέρης Ραβιόλος: Ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής τέλους 1% από ΑΠΕ του Δήμου Καρύστου


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Ιουλίου 31, 2017

Λευτέρης Ραβιόλος: Ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής τέλους 1% από ΑΠΕ του Δήμου Καρύστου


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΤΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΕΛΟΥΣ 1% ΑΠΟ ΑΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010.

Το ποσό της επιστροφής θα αναγράφεται κατόπιν της προγραμματισμένης μέτρησης στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Με γνώμονα πάντα το κοινό όφελος των δημοτών μας, παραμένει η διαρκής προσπάθεια του Δήμου για την επέκταση της επιστροφής χρημάτων από ΑΠΕ στο σύνολο των καταναλωτών του Δήμου Καρύστου.


Συγκίνηση στο τρισάγιο των δέκα χρόνων από την πτώση του Canadair στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας

Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017
ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00ΜΜ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ CANADAIR ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ Δ. ΣΤΟΪΛΙΔΗ ΚΑΙ Ι. ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ.

Παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη όλων των Εθελοντικών Ομάδων της Νότιας Εύβοιας, μέλη Εθελοντικών Ομάδων Βόρειας Εύβοιας, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και αρκετός κόσμος.

Το τρισάγιο τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Στύρων, πρωτοπρεσβύτερος, πατήρ Γεώργιος Ρούπας.

Μετά το πέρας του τρισαγίου ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων

Οι συγγενείς των δύο ηρωικών πιλότων με έκδηλη συγκίνηση συμμετείχαν σιωπηρά δεχόμενοι στη συνέχεια τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των παρευρισκομένων.

Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέων Στύρων στην μνήμη των δύο ηρωικών πιλότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet