Νέο ενημερωτικό site για τα Ψαχνά, τo Psaxna.gr,δημιούργησε ο Σταμάτης Ρουσόδημος - Καλή δύναμη και καλή επιτυχία Σταμάτη


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Δεκεμβρίου 13, 2016

Νέο ενημερωτικό site για τα Ψαχνά, τo Psaxna.gr,δημιούργησε ο Σταμάτης Ρουσόδημος - Καλή δύναμη και καλή επιτυχία ΣταμάτηO πρώτος διαδικτυακός φίλος μου στον τομέα της ενημέρωσης όταν το 2014 ξεκίνησα την
σελίδα neastyranews δεν ήταν από την Νότια Εύβοια αλλά, όσο και να ακούγεται περίεργο, από την Βόρεια Εύβοια και μιλώ για την Σταμάτη Ρουσόδημο που έχει το πολύ πετυχημένο blog, το psaxniwths.blogspot.gr που όλοι γνωρίζεται.

Ο Σταμάτης, ήταν ο πρώτος που με συμβουλεύεσαι για το ξεκίνημά μου στο τομέα της ενημέρωσης, μου έδειξε τις κακοτοπιές που κρύβονται πίσω από το «φανταχτερό» κόσμο του διαδικτύου και μέχρι σήμερα είναι δίπλα μου όποτε τον χρειαστώ και γι αυτό του οφείλω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ο Σταμάτης επίσης, σε μια τελευταία επικοινωνία που είχαμε, με είχε ενημερώσει πως ετοιμάζει ένα νέο ειδησεογραφικό site στα Ψαχνά και έτσι πριν από λίγες ημέρες το ανέβασε στον διαδικτυακό αέρα.

Είναι όντως μια καθαρά ειδησεογραφική σελίδα, συνέχεια του blog psaxnwths,  που κάνει όπως μας λέει και ο ίδιος, «ένα βήμα παραπέρα» βάζοντας «ένα στοίχημα» στον τομέα της ενημέρωσης.

Η διεύθυνση του site είναι psaxna.gr (Δείτε ΕΔΩ) αλλά και όσοι μπαίνετε στο psaxniwths.blogspot.gr οδηγείστε με ανακατεύθυνση στη νέα σελίδα.

Εμείς από το neastyranews online σας συστήνουμε να επισκέπτεστε το Psaxna.gr για να ενημερώνεσθε για τα νέα από τα Ψαχνά και όχι μόνο.

Ευχόμαστε στον Σταμάτη Ρουσόδημο και σε όλους του συντελεστές-συνεργάτες του Psaxna.gr, Καλή Δύναμη και πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet