Δείτε πότε λήγουν οι προθεσμίες ρύθμισης οφειλών σε ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Δεκεμβρίου 25, 2016

Δείτε πότε λήγουν οι προθεσμίες ρύθμισης οφειλών σε ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ


Το χρονικό όριο εντός του οποίου οι οφειλέτες σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ μπορούν να κάνουν χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεν για τα χρέη τους, ανακοίνωσαν οι εταιρείες.
Έως το τέλος του έτους, αναφέρει το aftodioikisi.gr, και συγκεκριμένα έως τις 30 Δεκεμβρίου στην ΕΥΔΑΠ και έως τις 31 Δεκεμβρίου στη ΔΕΗ θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στα προγράμματα ρύθμισης οφειλών.
ΕΥΔΑΠ
Το Πρόγραμμα αφορά όλους τους πελάτες της ΕΥΔΑΠ με οφειλές άνω των 60 ευρώ, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να πληρώνουν τους ανεξόφλητους λογαριασμούς τους, μέχρι και σε 36 δόσεις.
Ο ακριβής αριθμός των δόσεων θα ορίζεται κατά περίπτωση ενώ, το ελάχιστο ποσό που θα μπορούν να πληρώνουν κάθε μήνα οι οφειλέτες είναι τα 20 ευρώ.
Με την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών, η ΕΥΔΑΠ προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες, να ανταποκριθούν καλύτερα στις υποχρεώσεις του οικογενειακού προϋπολογισμού τους.
ΔΕΗ
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», μειώσεις έως και 7% στα τέλη δικτύου χρέωσης μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στα τιμολόγια όλων των παρόχων, θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017 για τα νοικοκυριά της χώρας.
Όπως είπε, αυτόματα, στα τιμολόγια όλων των νοικοκυριών της χώρας και ανεξάρτητα από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν, θα υπάρχει ενσωματωμένη στους λογαριασμούς η προαναφερόμενη μείωση, που αφορά και το μη ανταγωνιστικό κομμάτι κάθε εταιρείας.
Υπενθύμισε δε, ότι οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλές στην επιχείρηση, εφόσον έως την 31/12/2016 προχωρήσουν σε ρύθμισή τους, τότε απευθείας το ποσό που θα καταβάλλουν σε 36 δόσεις, θα είναι μειωμένο σε ποσοστό 15%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet