Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ερέτριας


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Δεκεμβρίου 22, 2016

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ερέτριας


Ολοκληρώθηκε και εφέτος το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δένδρων σε όλες τις Δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Ερέτριας.
 Όλοι οι Σύλλογοι, οι εθελοντές και οι φορείς,  με την αρωγή του Δήμου (Νομικού Προσώπου, «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων») εργάστηκαν μεθοδικά, και οργάνωσαν με τον καλύτερο τρόπο, τις εορταστικές εκδηλώσεις.
Παρά τον χειμωνιάτικο καιρό και το τσουχτερό κρύο, πλήθος κόσμου, παιδιά γονείς και Δημοτική αρχή,  άκουσαν τις μελωδίες και τα τραγούδια, από τις χορωδίες και τα χορευτικά τμήματα, των μικρών και μεγάλων, απόλαυσαν τα ροφήματα που είχαν ετοιμάσει οι εθελοντές, δίνοντας ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας, με την ευκαιρία της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, που περιμένει η ανθρωπότητα σε λίγες ημέρες.
Τις ευχαριστίες της Δημοτικής αρχής μετέφερε η Δήμαρχος, σε όλους όσους συμμετείχαν στην  οργάνωση  δείχνοντας για μια ακόμη φορά, τον πολύ σημαντικό ρόλο του εθελοντισμού, και της συμμετοχής για τα κοινά, ειδικά στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet