Παραδόθηκε το νέο διδακτήριο του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Αρτάκης


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Δεκεμβρίου 12, 2016

Παραδόθηκε το νέο διδακτήριο του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. ΑρτάκηςΣε νέο, σύγχρονο διδακτήριο θα στεγαστούν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της
Πρωτοχρονιάς, τα παιδιά του 4ου μονοθέσιου, ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ν. Αρτάκης, στο οποίο έγινε διοικητική παράδοση για χρήση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Στον Δήμο Χαλκιδέων.

Το έργο, με αρχικό προϋπολογισμό 820.500,00 € ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015 με τη μέθοδο της προκατασκευής και ολοκληρώθηκε προ ημερών. Ανεγέρθηκε σε δημοτικό οικόπεδο έκτασης 1 στρέμματος στην περιοχή πάνω από τον “Ζέφυρο” με κτίριο 219 τ.μ., που περιλαμβάνει:
Μία αίθουσα διδασκαλίας, έναν πολυδύναμο χώρο , μία αίθουσα ανάπαυσης των νηπίων, γραφείο για το εκπαιδευτικό προσωπικό, κουζίνα, αποθήκη, λεβητοστάσιο, WC για τα νήπια και WC για το εκπαιδευτικό προσωπικό και ΑΜΕΑ. Διαθέτει επίσης μεγάλο προαύλειο με παιδική χαρά και δάπεδα ασφαλείας.

Στην τελετή παράδοσης, εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων παρέστησαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διαμαντής Καρκαντελίδης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου, Εμμανουήλ Μπαλογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γεωργαλάς και η μηχανικός Γεωργία Μαρμαρινού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet