Με παρέμβαση Νίκου Μαυραγάνη διατηρούν την ισχύ τους τα αστυνομικά τμήματα της Εύβοιας


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Σεπτεμβρίου 02, 2016

Με παρέμβαση Νίκου Μαυραγάνη διατηρούν την ισχύ τους τα αστυνομικά τμήματα της ΕύβοιαςΣυνεχίστηκαν με τη χθεσινή πολύωρη επίσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι προσπάθειες του π. Βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μαυραγάνη για τη διατήρηση και ενδυνάμωση της αστυνομικής ισχύος των Α.Τ. της Εύβοιας

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Τζανέτου  Φιλιππάκου πέτυχε την δέσμευση του Υπουργείου για τη διατήρηση των Αστυνομικών Τμημάτων όλης της Εύβοιας και βεβαίως της Αιδηψού, όπως ακριβώς ήταν.

Ο Νίκος Μαυραγάνης επεσήμανε τις τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των χωριών και των πόλεων της Εύβοιας, που διατρέχεται με δύσκολο οδικό δίκτυο, στοιχεία που επιβάλουν όχι μόνο τη διατήρηση αλλά και την επαύξηση ισχύος της αστυνομικής δύναμης της Εύβοιας, ζητώντας με την ευκαιρία αύξηση των μόνιμων οργανικών θέσεων ειδικών φρουρών αλλά και την συμπλήρωση σε μεγαλύτερο ποσοστό του οργανογράμματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Οι προσπάθειες για την ενδυνάμωση της αστυνομικής παρουσίας για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες της Εύβοιας θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet