Συνεργασία του ΓΣ Κύμης με τον Φυσίατρο, Ιωάννη Μαυρόπουλο

Post Top Ad

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεργασία του ΓΣ Κύμης με τον Φυσίατρο,  Ιωάννη Μαυρόπουλο

Συνεργασία του ΓΣ Κύμης με τον Φυσίατρο, Ιωάννη Μαυρόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γιατρό κ. Ιωάννη Μαυρόπουλο.

Ο κ. Μαυρόπουλος είναι εξειδικευμένος Φυσίατρος, με μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών. Εμείς, αφού ευχηθούμε πρώτα καλή επιτυχία στον κ. Μαυρόπουλο στα καινούρια του καθήκοντα, παραθέτουμε ένα σύντομο βιογραφικό του νέου γιατρού της ομάδας μας:

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Μετά το τέλος των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης κάνοντας αρχικά ορθοπαιδική στο 251 ΓΝΑ και στη συνέχεια παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Το ίδιο χρονικό διάστημα παρακολούθησε για 2 χρόνια τα σεμινάρια ιατρικού βελονισμού στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού υπό την καθοδήγηση του φυσιάτρου-βελονιστή Μιλτιάδη Καράβη.

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
Συνέχισε την ειδικότητά της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης σε δύο από τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Σουηδίας, το Ακαντέμισκα στην Ουψάλα και το Καρολίνσκα στη Στοκχόλμη, ασχολούμενος κατά κύριο λόγο με την αποκατάσταση ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα και χρόνιο πόνο, καθώς και την αποκατάσταση ασθενών με νευρολογικές παθήσεις. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα δίνοντας με επιτυχία αρχικά τις εθνικές εξετάσεις για τη λήψη ειδικότητας στη Σουηδία και στη συνέχεια τις πανευρωπαϊκές εξετάσεις για την ειδικότητα της αποκατάστασης (European Board of Physical Medicine and Rehabilitation).

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
Έχει εργασθεί επί σειρά ετών ως υπεύθυνος ιατρός σε μεγάλες κλινικές αποκατάστασης στη Σουηδία, έχοντας ως αντικείμενο τη διάγνωση και θεραπεία του χρόνιου πόνου καθώς και την αποκατάσταση ασθενών με κακώσεις νωτιαίου μυελού, εγκεφαλικά επεισόδια και τραυματικές εγκεφαλικές βλάβες. Έχει επίσης παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις και εφαρμοσμένα κλινικά φροντιστήρια στη Γαλλία και στη Σουηδία σχετικά με την ανάλυση βάδισης ασθενών με κινητικά προβλήματα καθώς και την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.medicalrehab.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad