ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ: Υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ προσπάθησαν να κόψουν το ρεύμα σε σπίτι όπου παιδί χρησιμοποιεί οξυγόνο


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Αυγούστου 30, 2016

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ: Υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ προσπάθησαν να κόψουν το ρεύμα σε σπίτι όπου παιδί χρησιμοποιεί οξυγόνοΤην απερισκεψία να επιχειρήσουν υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε οικία όπου διαμένει ανήλικος με αναπνευστικά προβλήματα, καταγγέλλει ο εκπολιτιστικός σύλλογος Αγίων Δέκα του δήμου Γόρτυνας.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος οι τεχνικοί, εκτός από το σπίτι με το ανήλικο, επιχείρησαν να διακόψουν την ηλεκτροδότηση και σε άλλα δυο σπίτια του χωριού.

Η ανακοίνωση του εκπολιτιστικού συλλόγου Αγίων Δέκα αναφέρει συγκεκριμένα:
«Την περασμένη Παρασκευή, υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν στο χωριό μας με σκοπό να διακόψουν την παροχή ηλεκτροδότησης σε τρία σπίτια συγχωριανών μας.
Σε ένα από αυτά μένει ένας ανήλικος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, και η παροχή ηλεκτροδότησης είναι γι’ αυτόν απαραίτητη, καθώς χρησιμοποιεί συσκευές οξυγόνου.

Καλούμε την υπηρεσία να είναι πιο προσεκτική στις κινήσεις της την επόμενη φορά, και να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα με ευαισθησία και σύνεση… Εμείς, ως εκπολιτιστικός σύλλογος Αγίων Δέκα, θα είμαστε στο πλευρό των συγχωριανών μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».
Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

NEASTYRANEWS.GR Best of Internet