Κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν ο Τουριστικός Οδηγός της Οκτωνιάς

Post Top Ad

ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν ο Τουριστικός Οδηγός της Οκτωνιάς

Κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν ο Τουριστικός Οδηγός της Οκτωνιάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτοτελής τουριστικός προορισμός θα μπορούσε να είναι εδώ και πολλά χρόνια το όμορφο χωριό της Οκτωνιάς.

Σε μικρή ακτίνα ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να χαρεί δεκάδες αξιοθέατα, καταπληκτικές ακρογιαλιές, αγέρωχες βουνοκορφές, θρησκευτικά μνημεία, σπήλαια, μαγευτικές τοποθεσίες, αλλά και να γνωρίσει τη μακραίωνη ιστορία μας.
Η προσπάθεια ανάδειξης του συνόλου αυτών, έπρεπε να ‘χε γίνει προ πολλού. Ποτέ όμως δεν είναι αργά.

Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μία πολύπλευρη διασυλλογική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.
Κυκλοφόρησε και διανέμετε δωρεάν λοιπόν, ο έντυπος τουριστικός οδηγός της Οκτωνιάς. Ένα πολυτελές 50ασέλιδο έντυπο, γραμμένο στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα, πλήρως εμπεριστατωμένο, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Χιλιάδες αντίτυπα βρίσκονται ήδη σε πολυσύχναστα σημεία Αττικής και Εύβοιας, για να ενημερωθούν όλοι οι επίδοξοι επισκέπτες ως προς το τι μπορεί να τους προσφέρει, αυτός ο μαγευτικός προορισμός που λέγετε Οκτωνιά.
 Ο Σύλλογος των Απανταχού Οκτωνιατών επιμελήθηκε της έκδοσης, το χρηματοδότησε, φρόντισε για τη συλλογή του υλικού και την σωστή παραβολή του.

 Ήδη τα πρώτα έντυπα βρίσκονται στα κεντρικά καταστήματα της Οκτωνιάς, της Μουρτερής και του Αγίου Μερκουρίου, ενώ σε λίγες ημέρες θα τα συναντάμε σε εκατοντάδες άλλα σημεία, όπως δημόσιες υπηρεσίες, σταθμούς λεωφορείων, ιατρεία, κ.α.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Δ.Σ του Συλλόγου της Οκτωνιάς. Τέτοιες προσπάθειες αναβαθμίζουν και ωφελούν όχι μόνο το χωριό, αλλά όλη την ευρύτερη περιοχή, ενώ καρποφορούν …… άμεσα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad