Συνελήφθη 45χρονος από το Μπαγκλαντές για παιδική πορνογραφία
NEASTYRANEWS.GR
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Post Top Ad

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη 45χρονος από το Μπαγκλαντές για παιδική πορνογραφία

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος υπηκόου Μπαγκλαντές, ο οποίος εντοπίστηκε, στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας, που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και στην οποία συμμετείχε και η ΕΛΑΣ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού, θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ παράλληλα διερευνάται η νομιμότητα παραμονής του στη χώρα μας.
Από την Αστυνομία υπενθυμίζεται, αναφέρει δημοσίευμα του enikos.gr, ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
• Τηλεφωνικά: 11188
• Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
• Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): CYBERΚΙD
• Μέσω twitter: @CyberAlertGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad